• Agenda za stručni skup - Morović 2015

  Agenda za stručni skup - Morović 2015

  Objavljena je agenda za sedmu školu hiperbarične medicine i šestu školu podvodne medicine koja će biti održana od 01. do 03. oktobra, 2015. godine u VU Morović.

  Pročitajte ceo članak »

 • SEDMA ŠKOLA HIPERBARIČNE MEDICINE i ŠESTA ŠKOLA PODVODNE MEDICINE.

  Stručni skup - Morović 2015

  Od 01. do 03. oktobra, 2015. u VU Morović, biće održan stručni skup: SEDMA ŠKOLA HIPERBARIČNE MEDICINE i ŠESTA ŠKOLA PODVODNE MEDICINE.

  Pročitajte ceo članak »

 • 5. škola hiperbarične i podvodne medicine

  Agenda za petu internacionalnu školu

  Objavljena je agenda za petu školu hiperbarične i podvodne medicine koja će biti održana od 10. do 12. oktobra, 2013. godine u hotelu "Premier Aqua" na Fruškoj Gori

  Pročitajte ceo članak »

 • 5. škola hiperbarične i podvodne medicine

  Peta internacionalna škola

  Od 10. do 12. oktobra, 2013. godine u hotelu "Premier Aqua" na Fruškoj Gori biće održana peta internacionalna škola hiperbarične i podvodne medicine - klinička primena hiperbarične oksigenacije.

  Pročitajte ceo članak »

 • Autolog Platelet Rich Plasma (PRP)

  Šta je Autolog Platelet Rich Plasma (PRP)?

  PRP (Platelets Rich Plasma) podrazumeva korišćenje dela plazme koji sadrži visoku koncentraciju trombocita. Ovaj tretman je našao široku primenu u brojnim oblastima medicine kao što su ortopedija, sportska medicina, lečenje hroničnih rana, stomatologija, plastična i rekonstruktivna hirurgija, estetska medicina, maksilofacijalna hirurgija, kardio-hirurgija.

  Pročitajte ceo članak »

 • Lečenje kiseonikom - Primena hiperbarične oksigenacije

  Lečenje kiseonikom - Primena hiperbarične oksigenacije

  HBO tretman iliti primena hiperbarične oksigenacije, se sprovodi u HIPERBARIČNIM KOMORAMA. Suština HBO je udisanje 100% kiseonika pod povišenim pritiskom, pri čemu se pokreću mnogobrojni pozitivni procesi u organizmu koji, svi zajedno, doprinose kvalitetnijem i bržem ozdravljenju.

  Pročitajte ceo članak »